Zelfgemaakte chocolade

Gezonde chocolade bestaat. Jipppiieee. Guilt free chocolade eten! Maar ook hier geld geen hele repen in 1 keer hoor! Haha.

Ingrediënten:
30 gram kokosolie
3 el rauwe cacao poeder
1 el noten (hazelnoten of amandelen)
1 tl agavesiroop
Kokossnippers (optioneel)

Smelt de kokosolie in een pannetje of in de magnetron. Schep hier de cacao door heen en roer het door. Voeg daarna de agavesiroop toe. Giet het mengsel over vershoud folie in de vorm van een reep. Als dit niet lukt kan je ook een cake blik met vershoudfolie bedekken en het hier in gieten. Hak de noten in stukjes en druk deze in het mengsel. Eventueel kan je er nog wat Kokossnippers overheen strooien.

Zet het nu in de vriezer voor ongeveer een uur. Hierna kan je het afbreken en opeten. Daarna kan je het terug leggen in de vriezer of in de koelkast.

image

Kijk voor dit ontbijt recept met zelfgemaakte chocolade het blog hieronder!
Xxx Mandie

Plaats een reactie